Vegla e shtypit e lidhjes kryesore të zinxhirit

€21,95EUR
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Lloji: zinxhir
Stoku i ulët - 1 në dispozicion
Shtypni pa mundim pllakat kryesore të lidhjes me veglën tonë të shtypjes së zinxhirit Master Link.
Në vend që të ngatërroni me pincë dhe të rrezikoni dëmtimin e pllakave kryesore lidhëse, përdorni këtë mjet, i cili është krijuar për të shtypur dhe fikur me lehtësi pllakat lidhëse kryesore. Ky mjet funksionon në shumicën e zinxhirëve të serive 50.

Kunjat e tij prej çeliku të ngurtësuar dhe konstruksioni i lehtë prej alumini sigurojnë përdorim të besueshëm.

Bëni mirëmbajtjen e zinxhirit edhe më të lehtë dhe kombinoni këtë mjet me pincë zinxhir Hozan P-221 , duke e bërë të lehtë heqjen dhe instalimin e kapëses në një lidhje kryesore të zinxhirit të motoçikletave.

Jo për përdorim në thyerjen e lidhjeve kryesore të thumbave. Me fjalë të tjera, ky nuk është një mjet për të thyer zinxhirë.

  • Shtyp pa mundim dhe fik pllakat kryesore të lidhjes për zinxhirë të stilit kapës
  • Punon në shumicën e zinxhirëve të serive 50
  • Gjerësia maksimale e lidhjes kryesore 24,8 mm
  • Shtypet në pllaka anësore me kunja rul me diametër deri në 5,25 mm (0,207").
  • Kunjat prej çeliku të ngurtësuar
  • Konstruksion i lehtë prej alumini
  • Përfundim i zi i qëndrueshëm i anodizuar për jetëgjatësi dhe parandalimin e korrozionit

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)