Rreth Nesh

Rreth Rolling Mavericks

Rolling Mavericks u rrit nga pasioni im për ngasjen me motor offroad, dashuria ime për kampingun, veglat dhe pajisjet.

Shpesh e gjeja veten duke kërkuar në internet për atë aksesor ose mjetin më të mirë, dhe i gjeja në anën tjetër të globit.

Shumë nga mjetet dhe aksesorët që gjeni në dyqanin e internetit të Rolling Mavericks nuk do t'i gjeni në dyqanet e zakonshme të aventurës së motorëve. Unë ose i projektoj ato vetë, si p.sh. UltraLight Trail Jack dhe i bëj ato të prodhuara. Nëse jo, ato janë aksesorë, pjesë ose mjete që më duken të dobishme ose nuk dua të largohem nga shtëpia pa to.

Gëzuar

David Lemereis