Çanta rrjete me zinxhir për ruajtje të përshtatshme

$2.10 USD Çmimi i rregullt
Transporti llogaritur në arkë.
Lloji: Tool Bags
Madhësia
Në magazinë

Këto çanta rrjetë me zinxhir janë çantat ideale për organizimin e pothuajse çdo gjëje, si p.sh. vegla të vogla, dado dhe bulona, ​​pjesë të ndryshme, kabllo, monedha, pajisje kamerash, motoçikleta dhe dokumente udhëtimi. 

Çanta me rrjetë EVA janë të qëndrueshme dhe rezistojnë ndaj përdorimit kur fërkohen vazhdimisht me objekte të tjera në një motoçikletë në lëvizje. Çantat qëndrojnë fleksibël në temperatura shumë të ulëta; materiali është i papërshkueshëm nga uji (jo zinxhiri) dhe rezistent ndaj vajit dhe yndyrës. 

Çanta Mini rrjetë e zezë
Çantat mini rrjetë janë ideale për ruajtjen e veglave të yndyrshme si prizat ose copat dhe dadot dhe bulonat, telat ose pjesë të tjera, por edhe si portofol për të mbajtur monedha ose para letre. Ato janë gjithashtu të shkëlqyera për ruajtjen e baterive të kamerave, të tilla si GoPro. 

Këto çanta janë aq të vogla saqë përshtaten pothuajse kudo; në rrotullën tuaj të veglave, çantën e shpinës ose xhepin e xhaketës së aventurës. Pronarët e Rolling Mavericks Trail Jacks janë tashmë të njohur me këto çanta sepse pjesët Trail Jack vijnë në çanta Mini Mesh.

Çanta me rrjetë mesatare blu 
Ne e ruajmë kompletin tonë të transferimit të karburantit Rolling Mavericks në thasë me madhësi mesatare. Ne i përdorim ato gjithashtu për të organizuar kabllot tona USB, transmetuesit e mikrofonit video me valë dhe marrësit.

Çanta e madhe me rrjetë portokalli
Kjo çantë është ideale për dokumente udhëtimi si pasaporta, motoçikleta dhe letra sigurimi. Natyrisht, ka shumë përdorime të tjera që mund të imagjinohen për këta organizatorë të mëdhenj.

Çanta e gjatë me rrjetë e gjelbër
Këto çanta të gjata por të ngushta kanë vetëm një gjerësi prej 33 mm. Ne i bëmë ato të organizojnë mjeshtërisht të gjitha ato priza dhe copa të vogla. Natyrisht, ka shumë përdorime të tjera që mund të imagjinohen për këta organizatorë të mëdhenj.

Paketa e provës me katër pjesë
Nuk jeni i sigurt se si do t'i përdornit këto? Paketa e provës me katër pjesë ju ofron një çantë nga secila duke ju kursyer 30%  në krahasim me blerjen e tyre veç e veç.

Materiali
Këto çanta rrjetë janë bërë nga EVA (
Etilen-vinil acetat), një alternativë më e gjelbër për PVC sepse nuk përmban klor. 

Specifikimet

Çanta Mini rrjetë e zezë
88 x 55 mm (3,46" x 2,16")
5 gram

Çanta me rrjetë mesatare blu 
128 x 92 mm (5" x 3,6")
9 gram

Çanta e madhe me rrjetë portokalli
183 x 128 mm (7,2 x 5")
13,5 gram

Çanta e madhe me rrjetë portokalli
200 x 33 mm (7,87 x 1,3")
8,1 gram


Customer Reviews

Based on 19 reviews
100%
(19)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
D Perry (Ottawa, CA)
Functional and well made

These zippered pouches are great for organizing small parts and other items. Well made and convenient to use.

A
Albert DEWAS (Toulouse, FR)
Très pratique

Me permet de ranger un peu mieux ma sacoche d'outils de voyage, robuste et très pratique.

C
Chris (Albuquerque, US)
No reason not to buy

These are great little pouches, that feel like good quality. And they're not priced outrageously like so much other adv/dual sport gear out there now. Don't hesitate to buy them, especially if you're already placing an order for something else.

L
Lisa Morris & Jason Spafford, Four Wheeled Nomad
Streamline Your Storage with Zippered Mesh Bags: A Handy Solution

Zippered mesh bags are a game-changer for convenient storage. These versatile bags offer a perfect blend of breathability and containment. The mesh design allows you to quickly identify items while also preventing odors or moisture buildup. The zippered closure ensures that your belongings remain secure and organized, whether you're using them for travel, home organization, or outdoor activities. With various sizes available, these bags provide a practical solution for keeping your essentials in order. Say goodbye to rummaging through cluttered spaces – zippered mesh bags simplify your storage needs with style.

D
Darryl Best (Auckland, NZ)
Great little product

Brilliant little product. Simple and useful for adventure riders trying to stow and organize small everyday items that can otherwise easily get lost in your gear. The mesh material is durable unlike a zip lock bag alternative that will quickly fail.