Çelësi i levës së gomave T6 Combo

$22.49 USD
Transporti llogaritur në arkë.
Lloji: Wrenches
Madhësia
Në magazinë

Levat e gomave Combo Rolling Mavericks T6 prej alumini mund të jenë të lehta, por janë mjete të rënda për fiksimin e gomave. Ky mjet kombinon një çelës për të liruar dadot e boshtit ose të bllokimit të buzës dhe një levë gome për të hequr gomën me lugë nga buzë për të rregulluar një shesh.

Levat e gomave të kombinuara Rolling Mavericks T6 kanë të njëjtën cilësi dhe dizajn si levat e kombinuara të mirënjohura Motion Pro T6, të cilat ne jemi një adhurues i madh, përveç çmimit të lartë.

Çmimi i Levave të Gomave Combo Rolling Mavericks T6 është shumë më miqësor. Megjithatë, ato janë bërë gjithashtu prej alumini të farkëtuar 7075-T6 me një përfundim të fortë të anodizuar, po aq të fortë, dhe skaji gjashtëkëndor ka të njëjtin vlerësim çift rrotullues.

Mos i krahasoni levat e kombinuara Motion Pro ose Rolling Mavericks me ato leva kombinuese të lira që gjeni në faqet e internetit të ngjashme me Aliun. Ato mund të duken njësoj, por shpesh janë bërë prej alumini 6061 me një nivel çift rrotullues shumë më të ulët dhe shpesh derdhen dhe nuk falsifikohen dhe përkulen aq shpejt sa nuk ia vlen të blihen.

Në varësi të madhësisë, Levat e gomave Rolling Mavericks Combo prej alumini 7075-T6 peshojnë vetëm 67 dhe 104 gram dhe janë në dispozicion në 7 madhësi,
duke përfshirë një version 17 mm që nuk ofrohet nga MP. Leva e kombinuar 17 mm është ideale për KTM, Husqvarna dhe GasGas Enduro motoçikletas.

Versionet 10/13 dhe 10/12 përdoren për të liruar dadot e bllokimit të buzës. Ata gjithashtu kanë një buzë pa shtrëngim në fundin e lugës për të parandaluar kapjen e tubit kur futni gomën me lugë. Shumë i dobishëm. Këto janë gjithashtu levat më të lehta të grupit, kështu që edhe nëse nuk keni nevojë për këto madhësi çelësash, ato vijnë në ndihmë si një lugë shtesë gomash shumë e lehtë.

Të gjitha levat e kombinuara nga 17 mm lart janë 244 mm (9,6 inç) të gjata dhe përshtaten me çdo rrotull vegle 250 mm (10 inç), e cila përshtatet gjithashtu me mbajtësin Rolling Mavericks Ultralight Enduro Trail Jack.


Pronarët e Yamaha T700, jini të vetëdijshëm! Leva e kombinuar 27 mm nuk mund të përdoret për të liruar dadon e boshtit të pasmë të zhytur thellë. Kërkon përshtatësin Motion Pro 32-27/17, të cilin nuk e kemi ende.

  • Lugë gomash me kontur në mënyrë perfekte në njërin skaj
  • Pikëllim kuti gjashtëkëndësh për dado në bosht
  • Alumini i farkëtuar i lehtë 7075-T6
  • Përfundim i fortë i anodizuar
  • 244 mm e gjatë (10 inç) në gjatësi 

SPECS:


METRIK
STANDARD I SHBA
Madhësia e çelësit
Pesha
gram
Çift rrotullues
Nm
Pesha
Ounces
Çift rrotullues
ft-lb
10/12
69,5
68
2.45
50
10/13
66,5
68
2.34
50
17
88
122
3.10
90
22
104
122
3.66
90
24
101,5
122
3.58
90
27
103,5
122
3.65
90
32
90,6
122
3.19
90Customer Reviews

Based on 8 reviews
100%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Simon K. (Recica ob Savinji, SI)
Light and strong

Like the title says, tool is light, strong and not that expensive.

L
Lisa Morris & Jason Spafford, Four Wheeled Nomad
Effortless Tyre Maintenance: T6 Combo Tyre Lever Wrench

The Rolling Mavericks T6 Combo Tyre Lever Wrench is a game-changer for any cyclist. Its innovative design combines the power of a wrench with the versatility of a tyre lever, making tire changes a breeze. The sturdy build ensures durability, while the ergonomic grip provides comfort during use. Whether you're a professional mechanic or a casual rider, this tool's efficiency and convenience make it a must-have for every motocyclist's toolkit.

L
Laurent Fèvre (Blois, FR)
léger et solide

parfait pour la randonnée et le démontage des roues de ma Ténéré 700 avec les adaptateurs

N
Nakul

Love the tools, functional, lightweight and well made. Highly recommended

G
Giovanni Colli (Milan, IT)
great product

great products and service