Përshtatës Hex Lever Combo T6 32 mm në 17 ose 27

€13,99EUR
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Lloji: Çelësat
Madhësia
Në magazinë
Këta përshtatës heks alumini përshtaten brenda levës së gomave të kombinuara Rolling Mavericks T6 32 mm duke e bërë çelësin 32 mm në një vegël me dado me shumë përmasa, duke kursyer peshë.
  • Përshtatet me levë të kombinuar Rolling Mavericks 32 mm T6
  • Përshtatësit janë për dado të boshtit 17 mm ose 27 mm
  • Alumini i përpunuar me CNC për përshtatje dhe funksion të saktë
  • Përshtatësi 17 mm peshon vetëm 25 gram (0,88 oz.)
  • Përshtatësi 27 mm peshon vetëm 11 gram (0,4 oz.)

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
Piotr Niedbalski (Wroclaw, PL)
Very versatile

The t6 combo with adapters fits most of my bikes and my friends bikes so while we’re on the trail we don’t need to carry as much and just one tool roll does the job. Also the weight is little to none thanks to which the bike does not being weighed down by unnecessary heavy stuff and still handles great. Thanks you very much.