Kaçavidë telefoni dhe syze 12 copë

€12,95EUR
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Ngjiteni këtë kaçavidë precize prej 12 pjesësh në rrotullën tuaj të veglave. Ai kursen ditën kur duhet të rregulloni syzet e diellit ose me recetë, telefonin ose kamerën në shteg. Ai përfshin dhjetë koka të ndryshme mini-vidash, duke përfshirë kokat e Torx dhe Philip. Është i lehtë, alumini dhe kompakt.

Ju nuk prisni një kaçavidë të vogël, precize në një rrotull mjeti motoçikletë, por unë do të ngas vetëm me to që kur i vesh recetë syzet. Një herë, duke bërë një pushim duke hipur në Pirenejtë, po fshija syzet kur vura re se vidhosja që mbante njërën nga thjerrëzat kishte dalë pothuajse nga korniza. Për fat të mirë, kisha me vete një nga këto kaçavida.
 
Pa të, nuk do të kisha mundur ta vidhos përsëri sepse vidhat janë të vogla. Unë mbaj një grup rezervë syzesh të vjetra me një recetë më të vjetër, por ato janë vetëm për raste urgjente, në mënyrë që të shoh se ku jam duke hipur në rrugën time për tek okulisti :-)
 
Brenda kutisë së kaçavidës futen deri në 5 koka, me peshë rreth 35 gram. Doreza në majë të kaçavidës ka një kushinetë dhe rrotullohet pa fërkime, duke e bërë të lehtë heqjen e vidhave me njërën dorë.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
Philippe ADAM (Brussels, BE)

Very useful when traveling (wearing glasses)

A small box is missing to be able to transport all the heads. (only five are possible in the handle)

I use a small box intended for a GoPro battery (photo attached)