Ndezja anësore e rezervuarit të karburantit

€13,95EUR Çmimi i rregullt €19,95
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Ngjyrë
Stoku i ulët - 3 në magazinë, gati për transport

Zorra vertikale e ventilimit mund të pengojë nëse udhëtoni me një çantë rezervuari ose bagazh në një Husqvarna 701, GasGas 700 ose KTM 690. Ky  Vent anësor i rezervuarit të karburantit është një zgjidhje e thjeshtë me prizë dhe luaj. Ai përfshin një zorrë RFX dhe një valvul kontrolli që parandalon derdhjen e karburantit kur ju bie biçikleta.

Kapaku i gazit i paraqitur në foto nuk është i përfshirë. Është testuar në tanke IMS dhe Acerbis.

Nuk i përshtatet kapakut të gazit Rade Garage
 

Hipur me bagazh në Shtëpiaqvarna 701, GasGas 700 ose KTM, zorra vertikale e ventilimit në kapakun e mbushësit, e vendosur menjëherë pas sediljes, mund të jetë pengesë. E njëjta gjë vlen nëse udhëtoni me një rezervuar më të madh karburanti si një IMS ose Acerbis dhe dëshironi të hipni me një çantë rezervuari. Zorra e ventilimit që ngjitet drejt nga kapaku i mbushësit është një telash. Me një qese rezervuari sipër, rrezikoni që zorra të përkulet dhe nuk do të ajroset më. Gjithashtu funksionon mirë në rezervuarët Acerbis me kapacitet të madh për të hequr qafe ventilimin vertikal.

Zgjidhja e Rolling Maverick është një ventilim i thjeshtë anësor prej gome që përshtatet mirë në shiritin e zorrës së kapakut të mbushësit. Nuk nevojiten modalitete të rezervuarit dhe kur mbushen, ato janë mjaft të lehta për t'u hequr.

Tubi i përfshirë i zorrës së ventilimit RFX ka një valvul kontrolli me një drejtim që parandalon derdhjen e karburantit kur ju bie biçikleta.