Sharrë krasitjeje palosëse xhepi Shark Shark 125 mm

€21,95EUR
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Lloji: Çelësat

Kjo krasitje japoneze është shumë e dobishme kur jeni duke hipur në Adventure dhe një pemë e rënë bllokon shtegun, ose dëshironi të shihni pak dru për zjarrin e kampit. I palosur është vetëm 125 mm (5") i gjatë dhe përshtatet në xhepin ose çantën tuaj të veglave

Sharrat në mënyrë agresive, por gjithmonë me prerje të pastër, e domosdoshme për këto punë. Kjo sharrë krasitjeje është gjithashtu e përshtatshme për dru të lagësht të brendshëm. Me një teh sharre të palosshme 125 mm, degët mund të sharrohen me saktësi. Sharra është veçanërisht e manovrueshme.

Dhëmbët e kësaj sharre janë ngurtësuar me induksion në 68-71 HRC dhe garantojnë një jetë shumë të gjatë shërbimi. Sharra përshtatet lehtësisht dhe mirë në xhepin tuaj dhe për këtë arsye është gjithmonë gati për t'u përdorur. Doreza e formës ergonomike të "mbërthimit të butë" e bën të rehatshme punën me këtë sharrë. Tehu i sharrës mund të përdoret në pozicione të ndryshme dhe ndryshohet lehtësisht.

Kjo sharrë krasitjeje kompakte është gjithashtu e përshtatshme për të gjitha llojet e punimeve të krasitjes dhe sharrimit në kopsht.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)