Set me 5 unaza o Shkëputje të Shpejtë

€4,75EUR
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Në magazinë

Ky grup prej 5 unazash o Viton/FKM kushton më pak se një unazë o e vetme 58507012000 KTM, Husqvarna, GasGas ose Husaberg OEM e karburantit për shkëputje të shpejtë të karburantit. Sillni një rezervë me vete në aventurat tuaja.

Shkyçjet e shpejta të karburantit të paraqitura në foto nuk përfshihen. Këto unaza o janë një zëvendësim për unazat OEM në lidhësin mashkullor.
 
Ky grup prej 5 unazash me cilësi të lartë kushton vetëm një pjesë të vetëm një unaze të vetme OEM 58507012000 OEM me çmim të jashtëzakonshëm. Megjithatë, ato janë bërë nga materiali unazë O fluorokarbon i së njëjtës cilësi. 
 
FKM (FPM, Viton®, Fluorel®) Unazat o mund t'i rezistojnë shumë llojeve të kimikateve nga benzina në naftë, vajguri te vajrat minerale dhe yndyrat dhe përdoren gjerësisht në industrinë e motoçikletave, automobilave dhe avionëve.
 
Gjithmonë lyejini unazat tuaja o para montimit për të parandaluar grisjen ose dëmtimin, dhe gjithashtu i bën shumë më të lehtë lidhjen ose shkëputjen e tyre.
 
Zëvendëson KTM, Husqvarna, GasGas, Husaberg numrin e pjesës 58507012000