Levë e tufës me tërheqje të lehtë

€27,95EUR
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.

Nuk ka më lodhje të gishtave të tufës! E krijuar për qëndrueshmëri maksimale gjatë kushteve intensive të garave, kjo levë inovative e tufës me tërheqje të lehtë ofron një reduktim 44% të forcës së aktivizimit për të luftuar lodhjen e gishtave dhe pompën e krahut.

Me një kushinetë me cilësi të lartë dhe një levë të zgjeruar që shpërndan presionin në mënyrë të barabartë, kjo levë "e shkurtër" lejon funksionimin e sigurt me një ose me dy gishta. 


Për Beta 200/250/300 RR 2013-2023
Për Sherco Sherco SE-F 300 R 2015-2023
Për KTM 250 XCF-W 2006-2016
Për Beta 350-500 RR/RR-S 4-stroke 2012-2023
Për Sherco Sherco SE-F 450 R 2015-2023
Për KTM 350 XCF-W 2012-2016
Për Beta 250RR X-TRAINER 19-23
Për Sherco Sherco SE-F 500 R 2019-2023
Për KTM 350 XCF-W 2020-2023
Për Beta 300RR X-TRAINER 15-23
Për KTM 125/150 SX 2016-2023
Për KTM 450 XCF-W 2020-2023
Per GasGas EX/EX F 250/300 2021-2023
Për KTM 150EXC TPI 2020-2023
Për KTM 500 XCF-W 2020-2023
Për GazGas MC/MC F 125/250/350/450 2021-2023
Për KTM 250 300 SX/XC/XCW/XCF/XCF W /EXC / Gjashtë Ditë TPI 2006-2023
Për KTM 450 XCW 2009-2016
Për Husqvarna 250-501 TE/FE 2014-2016
Për KTM 250SX 2006-2023
Për KTM 500 XCW 2012-2016
Për Husqvarna 250-450 TC/FC 2014-2015
Për KTM 250SXF 2007-2023
Për TM MX 85 10-20
Për Husqvarna TC 125/250 2022-2023
Për KTM 350SXF 2011-2023
Për TM EN/MX 125 10-22
Për Husqvarna FC 250/350/450 2022-2023
Për KTM 450SXF 2013-2023
Për TM EN/MX 144 14-22
Për Husqvarna TX300I 2022-2023
Për KTM 250EXC F 2006-2023
Për TM EN/MX 250 10-22
Për Husqvarna FX 350/450 2022-2023
Për KTM 350 EXC F 2012-2023
Për TM EN/MX 300 10-22
Për Sherco Sherco SE 125 R 2018-2023
Për KTM 450 EXC/F 2007-2023
Për TM EN/MX 250FI 10-22
Për Sherco Sherco SE 250 R Factory 2015-2023
Për KTM 500 EXC/F 2012-2023
Për TM EN/MX 300FI 17-22
Për Sherco Sherco SE 300 R 2015-2023
Për KTM 250 XCF 2007-2023
Për TM EN/MX 450FI 10-22
Për Sherco Sherco SE-F 250 R 2015-2023
Për KTM 350 XCF 2011-2023
Për TM EN/MX 530FI 17-22

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)