KTM PDS Swingarm Saver

€25,95EUR Çmimi i rregullt €28,95
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Stoku i ulët - 1 në dispozicion

Ruajtësi KTM PDS i Rolling Mavericks ruan krahun tuaj nga dëmtimi i rëndë. Mbështetja e baltës në 2017 dhe modelet më të reja KTM me goditje të pasme PDS fërkohet me nyjen PDS Heim ndërsa krahu lëviz nëpër rrugëtimin e tij duke dëmtuar krahun.

Nuk ka rëndësi nëse, por kur do të kalojë mbulesa e baltës përmes strehës së aluminit të bashkimit PDS Heim në krahun e krahut. Përfundimisht, ajo do të dëmtojë vulat e nyjeve PDS Heim dhe ju duhet të zëvendësoni të gjithë krahun. Në varësi të terrenit që udhëtoni, kjo mund të ndodhë shumë më shpejt nga sa mendoni.
 
Thjesht kontrolloni veshjen e nyjës së hemit në anën e majtë të motoçikleta dhe krahasojeni atë me sasinë e aluminit të strehës së fugës së hemit në anën e djathtë ku mbulesa e baltës nuk fërkohet. Do të habiteni se sa veshmbathje ka. Sa më me baltë të jetë terreni, aq më shpejt veshja do të bëhet problem.
 
KTM PDS Saver i Rolling Mavericks eliminon këtë konsumim duke e mbajtur mbulesën e baltës në një distancë me një rul alumini të ngjitur në bulonën e poshtme të goditjes. Ky rul ka një kushinetë rul të mbyllur me SKF dhe një unazë gome të zëvendësueshme dhe vjen me një bulon me goditje të poshtme prej çeliku inox zëvendësues.
 
Këto ndryshojnë nga kursimtarët e lirë PDS që gjenden në internet, të cilët vijnë me kushineta të lira dhe shumë lojëra. KTM PDS Saver i Rolling Mavericks vjen me kushineta të mbyllura 626-2RSHSKF me cilësi të lartë, jetëgjatë, më të mirat në biznes. Kompleti është i lehtë për t'u instaluar.
  • Eliminon veshjen e krahëve
  • Kushineta topash e mbyllur dhe e mbrojtur 626-2RSH SKF për jetë të gjatë shërbimi
  • O-unazë gome e zëvendësueshme në rul alumini
  • Portokalli i anodizuar
  • Instalim i shpejtë dhe i lehtë
Për KTM 150/250/300 XCW/EXC/6 ditë/TPI 2017-2022
Për KTM 250/350/450/500 EXC-F/XCF-W/6 ditë 2017-2022

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)