FuelFriend Oil kanaçe 2L me grykë Rolling Mavericks

FuelFriend Oil kanaçe 2L me grykë

€12,99EUR
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Në magazinë

Kjo kanaçe 2 litra është ideale për të mbajtur me vete vaj ose karburant shtesë në udhëtimet tuaja aventureske. Gryka është e integruar në kutinë e kanaçes dhe ka madhësinë e duhur për t'u futur në vrimën e mbushjes së vajit të motorit tuaj.

Gjithnjë e më shumë njerëz po përdorin biçikleta Enduro më të lehta për udhëtime të gjata aventureske. E keqja është se vaji duhet të ndryshohet shumë më shpesh sesa në biçikletat me motor më të madh. Por, sigurisht, mund ta përdorni edhe për benzinë, duke përfshirë benzinën etanol E10.
 
Biçikletat si KTM dhe Husqvarna 450 dhe 500 kërkojnë rreth 1,2 litra vaj. Kjo i bën këto kanaçe të lehta 2 litra të përsosura për të mbajtur vaj shtesë. Ju e mbushni një herë me 2 litra vaj, bëni ndryshimet e rregullta të vajit prej 1,2 litrash dhe ju mbetet gjithmonë mjaftueshëm për ta mbushur. Dhe ju duhet të blini vetëm 1 litër që të jeni gati për ndryshimin e radhës të vajit.
 
Prodhuesi Hünersdorff prodhon gjithashtu kanaçet më të forta FuelFriend që ne shesim, por këto janë zgjedhja jonë për kanaçe vaji për udhëtime më të gjata. Këto kanaçe quhen STANDARD 2 L. Ato mund të jenë më të lehta për shkak të një trashësie më të hollë të murit HD-PE, por gjithashtu i rezistojnë një goditjeje serioze dhe gryka e integruar vjen shumë e dobishme kur është koha për të shtuar ose ndryshuar vajin.
  • i vogël, jashtëzakonisht i fortë, plotëson kërkesat më të larta të sigurisë
  • I përshtatshëm për karburantin etanol E10
  • me grykë të integruar në trupin e kanaçes dhe kapakun e vidhos
  • Pika e vogël lidhëse drejtkëndore për rrip të ngushtë

Shënim: Mund të përdoret për karburant, por një hundë pompe nuk përshtatet.

Vëllimi

2 litra

Lartësia mund

220 mm

Lartësia me kapak

255 mm

Gjerësia

147 mm

Thellesi

80 mm

Pesha

211 gr.

Materiali

HD-PE

Diametri i hapjes së mbushësit.

18 mm

E10 i përshtatshëm

po

Grykë e përfshirë

po