Kompleti i veglave për shkarkimin e vajit KTM, Husky & GasGas

€18,95EUR
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Lloji: Mjet
Ngjyrë
Në magazinë

Ky mjet për shkarkimin e vajit e bën ndryshimin e vajit në KTM, Husky ose GasGas tuaj më të lehtë dhe më pak të çrregullt pa derdhur vaj në të gjithë kornizën,  pllakën e rrëshqitjes dhe në dyshemenë e punishtes tuaj.

Paralajmërim: Mos e instaloni ODT përgjithmonë dhe përdorni motorin me mjetin e shkarkimit të vajit të instaluar. Hiqeni gjithmonë ODT pas një ndërrimi të vajit dhe instaloni spinën e shkarkimit OEM.
 
Ky komplet mjetesh për shkarkimin e vajit (ODT) është i dobishëm në punishte ose garazh dhe është gjithashtu një domosdoshmëri për ta marrë me vete në udhëtimet tuaja më të gjata me motoçikletë, ku e dini se duhet të ndërroni vajin gjatë rrugës. Ndërrimi i vajit është më i lehtë dhe më i shpejtë sepse nuk ka nevojë të hiqni pllakën e rrëshqitjes, por përfitimi më i rëndësishëm i tij është shkëmbimi shumë më pak i çrregullt i vajit. ODT parandalon që vaji të depërtojë në të gjithë motoçikletën tuaj dhe në dysheme. Dhe kompleti ODT zë vetëm pak hapësirë ​​në bagazhin tuaj.
 
Video:
 
Kompleti përfshin një mjet për shkarkimin e vajit, unazë 0, çorape, tub dhe lidhëse me zinxhir.
 • Mjeti i shkarkimit të vajit eliminon rrëmujën e vajit, duke e bërë procesin e ndryshimit të vajit shumë më të pastër
 • Ndryshime më të shpejta të lëngjeve, nuk ka nevojë të hiqni pllakën e rrëshqitjes, kurseni kohën tuaj gjatë mirëmbajtjes rutinë
 • O-Ring parandalon rrjedhjet dhe është rezistent ndaj vajit dhe nxehtësisë
 • Lidhja me zinxhir e siguron zorrën në trupin ODT
 • Lehtë për t'u instaluar
 • Fije M12 x 1,5 mm 

Kullimi i shkurtër i vajit portokalli ose blu përshtatet:
 • KTM
  125-530 SX/SX-F/EXC/EXC-F/XC/XC-F/XC-W/TPI/GJASHTË DITË 1998-2023
 • Husqvarna
  125-501TE/FE/TC/FC/TX/FX 2014-2023
 • Husaberg
  125-501 FE/FX/TE 2009-2014
 • GazGaz
  125-300 EX/EC/MC 2021-2023
  250-450 EX F/EC F/MC F 2021-2023
Kullimi i gjatë i vajit portokalli ose i zi


Sigurohuni që kullimi i vajit të jetë në të njëjtin plan me ndërruesin e marsheve! Në EXC-F 250, për shembull, nuk do të përshtatet.

KTM
EXC EXC-F  450 - 500  (** NUK PËRSHTON 250 ose 350 **)
EXC EXC-TPI 250 - 300

Husqvarna
2010 -2020 FE - 250 - 450 - 501 (** NUK PËRSHTON 250, 350 **)
TE - TE-TPI 250 - 300

GazGaz 
EX/EC/MC 125-300 2021 2022 (** NUK PËRSHTON 250, 350 **)
Si të përdorni:
1. Mbështeteni biçikletën tuaj, duke mbështetur timonin në një mbajtëse pune.
2. Hiqni bulonën e shkarkimit të vajit në transmision.
3. Vidhosni mjetin e shkarkimit të vajit, lidhni zorrën ODT me një prizë të vendosur.
4. Vendoseni biçikletën lart mbi një tigan kullues vaji.
5. Kullojeni vajin duke hequr gungën e zorrës ODT.
6. Pasi të jetë kulluar i gjithë vaji, hiqni mjetin e shkarkimit të vajit dhe zëvendësojeni me spinën e shkarkimit OEM.
7. Mbushni motorin me vaj të ri.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
Philip Booth (Siendeng, ID)
Perfect piece of kit

Makes oil change so easy, well worth purchasing.