Maja e pedalit të frenave të pasme KTM, Husqvarna dhe gazi

€9,95EUR
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Ngjyrë
Zëvendëson majën e stokut të pedalit të frenave të pasme me një majë alumini të kualitetit të lartë, të përpunuar me CNC, që ofron kapje të shkëlqyer dhe një platformë më të madhe. Përshtatet CNC Pedale të frenave të pasme të falsifikuara dhe pedale të frenave të pasme më origjinale.

Karakteristikat: 
 • Maja e madhe e frenave prej alumini 6 mm (1/4") më e gjerë dhe më e gjatë; 20% më e madhe se origjinali
 • Përpunuar me saktësi nga alumini 6061, i qëndrueshëm!
 • Mbarimi i sipërfaqes së anodizuar
 • Përshtatni të dyja pedale të frenave të pasme të farkëtuara CNC dhe pedale më origjinale të frenave të pasme

Specifikimet:

 • Materiali: 6061 alumini
 • Përfundimi i sipërfaqes: i anodizuar
 • Procesi: CNC Machined
 • Paketa e përfshirë: 1 x majë për pedalin e frenave (Përfshin dy bulona montimi)

Përshtatet

 • KTM
  690 Enduro R 2008-2021
  690 SMC R 2019-2021
  790 Adventure/R 2019-2021
  1050 Adventure/R 2015-2016
  1090 Adventure R 2017-2018
  1190 Adventure/R 2013-2016
  1290 Super Adventure/R/S/T/SA 2015-2021
  990/950 Aventurë 2002-2012
  85-500 (jo 2016 125/150SX, 2016 SXF/XCF) 2004-2016


 • Husqvarna
  701 ENDURO/SUPERMOTO 2016-2018
 • 85-701 lekë (jo 2016 TC125, FC250-450) 2014-2016

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)