Darë me zinxhir Hozan P-221 për lidhjet kryesore

€28,95EUR
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Lloji: Pincë
Stoku i ulët - 2 në magazinë, gati për transport

Këto pincë zinxhiri Hozan P-221 e bëjnë të lehtë heqjen dhe instalimin e kapëses në lidhjen kryesore të zinxhirit të motoçikletave. Pincat lejojnë përdorimin horizontal dhe vertikal sepse kanë majat e shkallëzuara përpara dhe anash. Punon edhe në zinxhirë biçikletash.

Këto pincë zinxhiri e bëjnë të lehtë heqjen dhe instalimin e kapëses në lidhjen kryesore të zinxhirit të motoçikletave. Pincat lejojnë përdorimin horizontal dhe vertikal sepse kanë majat e shkallëzuara përpara dhe anash. Punon edhe në zinxhirë biçikletash.
 
Këto pincë me zinxhir Hozan P-221 të prodhimit japonez janë më të mirat dhe më të lehta për t'u përdorur. Falë një korije të vogël, është e lehtë të përqendroni një nofull të pincës në kunj, ndërsa maja e shkallëzuar në nofull kap kapësen për instalim ose heqje të lehtë.
 
Majat me shkallë të trefishta në njërën nga nofullat i bëjnë këto pincë zinxhirësh unike. Ju mund t'i përdorni këto pincë horizontalisht dhe vertikalisht për të arritur kapëset kryesore të lidhjeve në vende të vështira. Për shembull, lidhjet kryesore në motoçikletat e provës shpesh priten në pjesën e brendshme të zinxhirit përballë rrotës së pasme.
 
Megjithatë, maja e shkallëzuar në anën e pincës së nofullës e bën shumë më të lehtë arritjen e kapëses për heqje ose instalim.
 
  • Zinxhirë të pajtueshëm: zinxhirë të lidhur me kapëse. 
  • Motoçikletë Madhësitë e zinxhirit: 410 deri në 630
  • Madhësia e zinxhirit të biçikletave: 1/2 × 1/8
  • Madhësitë e zinxhirit industrial: 35 deri në 60
  • Hiqni ose instaloni me lehtësi kapëset me majën e formës së shkallëzuar.
  • Nofulla ka hapa në pjesën e përparme dhe anësore në mënyrë që P-221 të mund të kontaktojë me zinxhirin në çdo drejtim.
  • Gjatësia e përgjithshme 165 mm (6,5 inç)
  • Pesha 150 gr. (5,3 oz)
 
 

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
Robbie McLeod (Perth, AU)
Get a grip

Great bit of kit Ive had a couple of different sets of link pliers but the hozans have a great positive bight when opening or closing a chain link clip