FuelFriend kanaçe 0,5 litra

€13,99EUR
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Ngjyrë
Në magazinë

Kjo kanaçe 0,5 litra është ideale për të mbajtur karburant shtesë, vaj motori, vaj 2-stroke, lëng frenash ose lëngje të tjera në udhëtimet tuaja. 

Gjithnjë e më shumë njerëz po përdorin motoçikleta Enduro më të lehta për udhëtime të gjata aventureske. E keqja është se mund t'ju duhet të shtoni pak vaj motori gjatë udhëtimit, megjithatë dëshironi të shmangni mbajtjen e një enë të madhe vaji 1 litërshe. Kjo është arsyeja pse këto kanaçe të vogla 0,5 litra janë ideale. Ata nuk marrin shumë hapësirë, janë shumë të forta dhe hapja e kapakut të vidës është mjaft e vogël për të derdhur vaj në motorin tuaj pa gyp.

Enë e bardhë përfshin një grykë mjaft të vogël për t'iu përshtatur hapjes së vajit të karterit duke e bërë shtimin e vajit në motoçikletën tuaj shumë të lehtë pa rrëmujë.

 • I vogël, jashtëzakonisht i fortë, plotëson kërkesat më të larta të sigurisë
 • I përshtatshëm për karburantin etanol E10, vajin dhe lëngjet e frenave
 • Mjaft e vogël, nuk nevojitet gyp
 • Kapak me vidë kapëse

  shënim: Mund të përdoret për karburant, por një hundë pompe nuk përshtatet.

  Vëllimi

  0,5 litra

  Lartësia mund

  125 mm

  Gjerësia

  90 mm

  Lartësia me kapak

  155 mm

  Thellesi

  55 mm

  Pesha

  107 gr.

  Materiali

  HD-PE

  Diametri i hapjes së mbushësit.

  18 mm

  E10 i përshtatshëm

  po

  Grykë e përfshirë

  Nr

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)