Kompleti i transferimit të karburantit (KTM & Husky & GasGas)

€24,95EUR Çmimi i rregullt €27,95
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Në magazinë

Kompleti i transferimit të karburantit është një mjet i shkëlqyeshëm për transferimin e benzinës nga një biçikletë EFI ose TPI në tjetrën kur ju mbaron karburanti në shteg, për të mbushur shishen e sobës me benzinë kur jeni duke kampuar dhe si mjet dyqani për të zbrazur rezervuarët e benzinës përpara servisit.

Mbingarkesa e karburantit nuk është kurrë argëtuese, por nuk ka vazo karburanti për të nxjerrë benzinë nga biçikleta e shokut tuaj në biçikletat moderne me injektim karburanti. Sigurisht, ju mund të varni një pjesë të linjës së karburantit në rezervuar dhe ta thithni atë për të marrë karburant të mjaftueshëm në linjë për një furnizim me gravitet. Por ju rrezikoni të merrni benzinë në gojë dhe kjo nuk është kënaqësi.
 
Rolling Mavericks' Fuel Transfer Kit (FTK) nuk do të lërë një shije të keqe në gojën tuaj. 

Nëse përdorni një pjesë të linjës së karburantit me një shkëputje të shpejtë të bashkangjitur në shkëputjen e shpejtë të biçikletës suaj, shtypja e butonit të nisjes do të mjaftonte për të transferuar karburantin. Por a doni vërtet ta ktheni motorin e motorit për minuta duke e zbrazur baterinë në mënyrë të panevojshme për të transferuar disa litra karburant? Një litër merr gati një minutë. 
 
Kompleti FTK e parandalon këtë. Kompleti vjen me një kabllo që fuqizon pompën e karburantit në rezervuar direkt nga bateria, kështu që nuk keni nevojë të ktheni motorin e motorit. Thjesht futeni atë në lidhësin e rezervuarit dhe lidhni shpejt kabllon me magnet në terminalet e duhura të baterisë për të filluar pompimin.
 
Mjet kompakt dhe i lehtë gjurmësh
Mund ta përdorni gjithashtu kompletin në dyqan për të kulluar me shpejtësi pjesën më të madhe të karburantit nga rezervuari i biçikletës në një kuti karburanti, por kompleti është projektuar si një mjet shtegtimi kompakt dhe i lehtë. Magnetët janë shumë më të vegjël se kapëset e krokodilit dhe shtojnë dy telat pa mantel, dhe ju keni një kabllo energjie sa më kompakte kur të jetë e mbështjellë.
 
E njëjta gjë vlen edhe për linjën e karburantit FTK me një shkëputje të shpejtë. Ai përdor 1 metër linjë karburanti me një madhësi të vogël, 3,2 mm të zgjedhur me qëllim, për ta mbajtur linjën shumë kompakte kur mbështillet. Si rezultat, i gjithë kompleti është me të vërtetë i vogël në madhësi xhepi dhe peshon vetëm 51 gram.
 
Linja e karburantit përdor të njëjtën linjë elastike të karburantit Tygon F-4040-A me cilësi të lartë që përdor KTM për linjën e ventilimit të rezervuarit të karburantit. Linja Tygon është e kushtueshme, por qëndron fleksibël për një kohë të gjatë në krahasim me linjën e karburantit PVC. Lidhësi i kabllos së energjisë është i njëjti lidhës AMP Superseal si lidhësi i rezervuarit OEM.
 
Udhëzimet
  1. Hiqeni vendin nga biçikleta që do të ndajë karburantin,
  2. Më pas, shkëputni linjën e karburantit të kësaj biçiklete shkëputje të shpejtë,
  3. Lidhni FTK me linjën e karburantit të shkyçjes së shpejtë të biçikletës,
  4. Vendoseni fundin e linjës së karburantit FTK në rezervuarin e biçikletës tjetër që do të mbushet.
  5. Hiqeni nga priza lidhësin OEM që fuqizon pompën e karburantit, 
  6. Lidhni spinën FTK.
  7. Lidhni magnetët në terminalet e duhura të baterisë.
  8. Kur të jetë transferuar mjaft karburant, tërhiqni magnetët nga terminalet.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
Dutch (Amsterdam, NL)
Great piece of kit.

No sucking on a fuel hose and getting fuel in your mouth and love the quick release and magnets to hook up to the battery terminals. Impressed!