Gyp mbushës me vaj CNC Rolling Mavericks

Gyp mbushës me vaj CNC

€16,99EUR
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Ngjyrë
Stoku i ulët - 3 në magazinë, gati për transport

Këto hinka alumini futen në kapakun e tufës, duke e bërë shumë më të lehtë derdhjen e vajit dhe duke parandaluar derdhjen e vajit në të gjithë vendin. Ato janë të përpunuara nga bileta të ngurta alumini. Hapja e madhe por e shkurtër me fileto me një unazë o e bën pastrimin shumë të lehtë.

SPECS:

  •  Billet Alumini T6061
  • E anodizuar
  • Portokalli ose argjendi
  • unazë O
  • Fije M24x3 

Përshtatja:

Shënim: Mund t'i përshtatet biçikletave me një fije vrime mbushëse M24 x 3. Megjithatë, ju duhet hapësirë për diametrin më të madh të hinkës. Nëse ka një tub shkarkimi drejtpërdrejt mbi vrimën e mbushësit të vajit, si p.sh. në KTM dhe Husqvarna EXC-F me katër goditje nuk do të përshtatet. 

Përshtatet KTM 690, Husqvarna 701 & GasGas 700

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)