Çelësat e shtigjeve Asahi LIGHTOOL

$26.49 USD
Transporti llogaritur në arkë.
Lloji: Wrenches
Në magazinë

Ky grup prej katër pjesësh i çelësave me cilësi të lartë të prodhimit japonez Asahi LIGHTOOL me fund të hapur është një domosdoshmëri për kalorësit e shtigjeve ose aventurave. Ju kurseni rreth 30 për qind në peshë. Ato janë bërë prej çeliku të farkëtuar me krom vanadium dhe plotësojnë Standardin Japonez të Industrisë (JIS).

Këta çelësa të lehtë Asahi LIGHTOOL me fund të hapur janë një alternativë e shkëlqyeshme për çelësat e shtrenjtë të kombinimit të titanit Motion Pro TiProlight me një fraksion të çmimit. Një dizajn i zgjuar i vrimave dhe prerjeve në këto çelësa çeliku krom vanadium redukton peshën ndjeshëm pa kompromentuar forcën e çelësave.
 
Shkathtësi e lehtë e veglave
Kursimi i peshës në krahasim me çelësat e zakonshëm të çelikut është rreth 30 përqind. Megjithatë, krahasoni peshën kundrejt shkathtësisë së veglave të Asahi LIGHTOOL kundrejt çelësave Motion Pro. Në atë rast, Asahi LIGHTOOL është më i mirë sepse çelësat LIGHTOOL ofrojnë më shumë shkathtësi veglash për përafërsisht të njëjtën peshë.
 
Kjo për shkak se çelësat Asahi LIGHTOOL janë me dy skaje në kontrast me çelësat e kombinimit të titanit Motion Pro, të cilët mbulojnë vetëm një kokë bulonash me një madhësi. Çdo çelës LIGHTOOL funksionon në dy koka bulonash me madhësi të ndryshme.
 
Për shembull, një grup Motion Pro për Euro motoçikletas përbëhet nga katër çelësa, 8, 10, 12 dhe 13 mm, dhe peshon rreth 76 gram.
 
Nëse shtoni çelësin e kombinimit 14 mm për japonisht motoçikletas në Motion Pro Euro motoçikleta grupi, pesha totale për pesë çelësa (8, 10, 12, 13 dhe 14 mm) është rreth 102 gram. 

Një grup çelësash Asahi LIGHTTOOL mbulon euro dhe japoneze motoçikletas dhe përfshin katër çelësa (5,5 x 7, 8 x 10, 11 x 13 dhe 12 x 14 mm) dhe peshon 116 gram.
 
Për rreth 15 gram më shumë, katër çelësat Asahi LIGHTOOL punojnë në tetë madhësi të ndryshme të kokës së bulonave në vend të pesë të Motion Pro. Katër çelësat Asahi LIGHTOOL janë gjithashtu më pak të rëndë për tu paketuar.
 
Masa ka rendesi
Sigurisht, nëse keni një euro motoçikleta, madhësitë shtesë të çelësave si 5,5, 11 dhe 14 mm përdoren me masë, por ndonjëherë ato vijnë në ndihmë. PËR SHEMBULL, dadoja M3 në disa çelsat e timonit të palëve të treta ka nevojë për një çelës 5,5 mm. Montimet e topit RAM U-Bolts vijnë me një dado 11 mm dhe nëse udhëtoni me sistemin Tubliss, ju nevojitet një çelës 14 mm për dadën e kyçjes së buzës Tubliss.
 
Çelësat Asahi LIGHTOOL janë të farkëtuar sipas standardeve më të larta, janë të kromuar fort dhe plotësojnë standardin japonez të industrisë (JIS). Nëse preferoni çelësa të kombinuar, ne ofrojmë gjithashtu një grup çelësash kombinimesh unike dhe super të lehta Asahi.
 
Komplete çelësash

Shikoni fotot për specifikat për çelësin.

Seti i fundit i Rolling Mavericks
 • 5,5 x 7
 • 8 x 10
 • 11 x 13
 • 12 x 14
Ju mund të lexoni ose shikoni disa komente nga të tjerët më poshtë:

- E bukur shkrim-up nga @rtwpaul në Adventure Rider e Trail Jack dhe Asahi Lightools

- Aussie Josh në MVDBR Enduro video të Trail Jack dhe Asahi Lightools

  Customer Reviews

  Based on 10 reviews
  100%
  (10)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  D
  D Perry (Montreal, CA)
  Great quality

  The quality of these wrenches are top notch, and their light weight makes this set the perfect addition to the toolkit that I carry on my bike. Very happy with this purchase.

  H
  Horia Ciuclea (Bucharest, RO)
  Asahi LIGHTOOL trail spanners

  Great set, very lightweight and durable!

  F
  Fabio Pastine (Frankfurt am Main, DE)
  Light tools for adventure bike

  Bought these tools to replace my bulky set for my adventure motorbike. Spanners are very high quality, extremely light and precise. Absolutely recommended for weight saving.

  K
  Karl Sciberras (Birkirkara, MT)
  Light, compact and strong

  Very good set to have. They pack small and light, cover most small nuts you'll find on a bike, and are very well made.

  M
  Michael (Seville, ES)
  Great tools

  Light weight and precise, Not only for travelling.