Pikëllim rrotullues Asahi 20 - 100 Nm me kokë rrokullisjeje të zëvendësueshme 1/2"

€224,99EUR
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Lloji: Çelësat
Në magazinë

Ky çift rrotullues i rregullueshëm i Asahi 20-100 Nm me një kokë 1/2" të rrotave të lëvizshme është cilësi japoneze e nivelit të lartë dhe kënaqësi për të punuar me të. Mund t'i zëvendësoni lirisht kokat sipas aplikacioneve të punës. Kombinimi i kokave të zëvendësueshme dhe rregullimit të çift rrotullues bën kjo seri jashtëzakonisht e gjithanshme.

Shënim: Çdo diapazon i çelësit të rrotullimit ka një diametër të ndryshëm të lidhjes së kokës. Ato nuk janë të këmbyeshme. Shikoni foton me specifikat. Ne kemi gjithashtu diapazon të tjerë të çift rrotullues.

  • Çift rrotullues mund të vendoset në çdo vlerë brenda intervalit të kapacitetit.
  • Përfshihet koka e kapakëve të zëvendësueshme 1/2".
  •  Modelet 20-100 Nm. 
  • Saktësia: ±3% e vlerës së treguar në të gjithë gamën.
  • Unaza, arpion, çelësi i hapur dhe kokat hex drive ofrohen sipas kërkesës.


Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)