Pikëllim rrotullues Asahi me kokë 3/8" të zëvendësueshme me arpion

€195,99EUR
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Lloji: Wrenches
Madhësia
Stoku i ulët - 3 në magazinë, gati për transport

Këta çelësa rrotullues të rregullueshëm të Asahi me koka të zëvëndësueshme 3/8" janë cilësi japoneze të nivelit më të lartë dhe kënaqësi për të punuar. Ju mund t'i zëvendësoni lirisht kokat sipas aplikacioneve të punës. Kombinimi i kokave të zëvendësueshme dhe rregullimi i çift rrotullues e bën këtë seri jashtëzakonisht të gjithanshme .

Shënim: Çdo diapazon i çelësit të rrotullimit ka një diametër të ndryshëm të lidhjes së kokës. Ato nuk janë të këmbyeshme. Shikoni foton me specifikat.

  • Çift rrotullues mund të vendoset në çdo vlerë brenda intervalit të kapacitetit.
  • Përfshihet koka e kapakëve të zëvendësueshme 3/8".
  • Aktualisht, ne mbajmë modelet 5-25 Nm dhe 10-50 Nm. Modele të tjera janë në dispozicion sipas kërkesës.
  • Saktësia: ±3% e vlerës së treguar në të gjithë gamën.
  • Unaza, arpion, çelësi i hapur dhe kokat hex drive ofrohen sipas kërkesës.


Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)