Komplet çelësash me fund të hapur Asahi LIGHTOOL 6 copë

€54,99EUR
Taksa e përfshirë. Transporti llogaritur në arkë.
Lloji: Çelësat

Këto çelësa të dyfishtë me fund të hapur Asahi LIGHTOOL me gjashtë pjesë, me cilësi të lartë, të prodhimit japonez janë një domosdoshmëri për çdo kalorës që dëshiron të minimizojë peshën e veglës. Ju kurseni rreth 30 për qind në peshë. Ato janë bërë prej çeliku të farkëtuar me krom vanadium dhe plotësojnë standardin japonez të industrisë (JIS).

Përmasat më të vogla të këtyre çelësave me peshë të lehtë Asahi LIGHTOOL deri në 14 mm janë një alternativë e shkëlqyeshme për çelësat e shtrenjtë të kombinimit të titanit Motion Pro TiProlight me një fraksion të çmimit. Ky grup, megjithatë, përfshin edhe përmasa më të mëdha deri në 24 mm.
Një dizajn i zgjuar i vrimave dhe prerjeve në këto çelësa çeliku krom vanadium redukton peshën ndjeshëm pa kompromentuar forcën e çelësave.

Shkathtësi e lehtë e veglave
Kursimi i peshës në krahasim me çelësat e zakonshëm të çelikut është rreth 30 përqind.

Ky grup prej gjashtë pjesësh çelësash Asahi LIGHTTOOL mbulon si motoçikletat euro ashtu edhe ato japoneze dhe megjithatë përfshin edhe çelësa më të mëdhenj 17 x 9 dhe 22 x 24 mm, megjithatë i gjithë grupi peshon vetëm 505 gram, duke përfshirë rrotullën e veglës.
 
Masa ka rendesi
Nëse keni një motoçikletë Euro, madhësitë shtesë të çelësave si 5,5, 11, 12 dhe 14 mm përdoren me masë, por ato ndonjëherë vijnë në ndihmë. Për shembull, dadoja M3 në disa ndërprerësa të palëve të treta për vrasjen e timonit ka nevojë për një çelës 5,5 mm. Montimet e topit RAM U-Bolts vijnë me një dado 11 mm dhe nëse udhëtoni me sistemin Tubliss, ju nevojitet një çelës 14 mm për dadën e kyçjes së buzës Tubliss.
 
Çelësat Asahi LIGHTOOL janë të farkëtuar sipas standardeve më të larta, janë të kromuar fort dhe plotësojnë standardin japonez të industrisë (JIS). Nëse preferoni çelësa të kombinuar, ne ofrojmë gjithashtu një grup çelësash kombinimesh unike dhe super të lehta Asahi.
 
Kompletet e çelësave
Shihni fotot për specifikimet për çelësa.

Seti i fundit i Rolling Mavericks
 • 5,5 x 7
 • 8 x 10
 • 11 x 13
 • 12 x 14
 • 17 x 19
 • 22 x 24
 • Përfshihet rrotulla e veglave

Ju mund të lexoni ose shikoni disa komente nga të tjerët më poshtë:

- Shkrim i bukur nga @rtwpaul mbi Adventure Rider of the Trail Jack dhe Asahi Lightools

- Aussie Josh në videon MVDBR Enduro të Trail Jack dhe Asahi Lightools

  Customer Reviews

  Based on 3 reviews
  100%
  (3)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  p
  pinkiewerewolf (Eureka, US)
  Quality tools

  These tools are really nice quality.
  They’re light because they are slim with cut outs to relieve weight but what is there has that heftiness that quality tools have.
  Very happy with the purchase.

  D
  D Perry (South Bristol, US)
  Fantastic set to carry with you

  Lightweight, all the sizes you need. Nice to carry this kit with me.

  L
  Lisa Morris & Jason Spafford, Four Wheeled Nomad
  Precision and Versatility in One Set!

  The Asahi LIGHTOOL 6 piece open-ended spanner set is a game-changer for any rider, moto-traveller or professional mechanic astride a bike. The set’s lightweight design doesn’t compromise on durability, making it a joy to work with for extended periods. The open-ended design ensures a snug fit on a variety of bolt sizes, minimizing slippage and maximizing torque. The set’s build quality and precision engineering truly shine, making it an essential addition to any moto toolbox. Say goodbye to stripped bolts and frustration – the Asahi LIGHTOOL spanner set is here to simplify your projects and elevate your motorcycle maintenance experience.