Pajtueshmëria e PIPEDA

Aplikacioni i përdorur për të siguruar pajtueshmërinë GDPR/CCPA/APPI/PIPEDA të kësaj faqeje, mbledh IP-në tuaj dhe adresën e emailit për të përpunuar të dhënat. Për më shumë kontrolloni Politika e privatësisë & Kushtet e Shërbimit

Korrigjimi i të dhënave

Mund të përdorni lidhjen më poshtë për të përditësuar të dhënat e llogarisë tuaj nëse nuk janë të sakta.

Transportueshmëria e të dhënave

Ju mund të përdorni lidhjet e mëposhtme për të shkarkuar të gjitha të dhënat që ruajmë dhe përdorim për një përvojë më të mirë në dyqanin tonë.

Qasja në të dhënat personale

Ju mund të përdorni lidhjen e mëposhtme për të kërkuar një raport i cili do të përmbajë të gjitha informacionet personale që ne ruajmë për ju.