Kamionë FuelFriend 2L

$19.99 USD
Transporti llogaritur në arkë.

Ju mund të bartni deri në 2 litra benzinë ​​në këto kamionë FuelFriend. Me një trashësi muri prej 5 mm, këto kanaçe HD-PE janë super të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Nuk keni nevojë të shqetësoheni se ato çahen edhe kur përplaseni.

Këto kamionë FuelFriend mund të jenë vërtet miku juaj kur hipni në zona të largëta. Mund të bartni afër 2 litra benzinë ​​dhe gryka e mbushësit është mjaft e madhe për t'iu përshtatur grykave në pompat e benzinës. Ato janë të miratuara nga OKB dhe, me trashësi muri 5 mm, përballojnë pothuajse çdo abuzim.

Ato përshtaten me shumë lloje të sistemeve të bagazheve, të forta ose të buta, dhe përshtaten veçanërisht mirë me xhepat e pasmë të Mosko Moto R80.

Gryka e karburantit nuk përfshihet. Asnjëherë mos e mbushni kanaçen deri në buzë. Lini pak hapësirë ​​ajrore për zgjerim.

Vëllimi

2 litra

Lartësia mund

215 mm

Lartësia me kapak

252 mm

Gjerësia

140 mm

Thellesi

88 mm

Pesha

398 gr.

Materiali

HD-PE

Diametri i hapjes së mbushësit.

 

E10 i përshtatshëm

po

Grykë e përfshirë

Nr