FuelFriend 1,5L Jerrycan

$19.49 USD
Transporti llogaritur në arkë.

Ky FuelFriend 1,5L është i përsosur për të mbajtur karburant ose vaj shtesë. Megjithëse mund ta vendosni këtë kanaçe në çanta të buta, mund t'i lidhni mirë kanaçet në pjesën e jashtme të çantave ose kutive. Ato janë të forta dhe nuk do të plasariten edhe kur të përplaseni.

Këto kamionë FuelFriend 1,5 litra janë jashtëzakonisht të fortë. Mund të mbani afër 1,5 litër benzinë ​​dhe gryka e mbushësit është mjaft e madhe për t'i përshtatur grykat në pompat e benzinës. Ato janë të miratuara nga OKB dhe, me trashësi muri 5 mm, përballojnë pothuajse çdo abuzim. 

Ato përshtaten me shumë lloje sistemesh bagazhesh, të forta ose të buta, si xhepat e pasmë R80 të Mosko Moto, por dy foletë drejtkëndëshe 30 mm në anë dhe kutia e prerë janë bërë për t'i siguruar këto FuelFriends në kutitë e bagazheve tuaja me rrjetë 25 mm.

Gryka e karburantit nuk përfshihet. Asnjëherë mos mbushni kanaçe deri në buzë. Lini pak hapësirë ajrore për zgjerim.

Vëllimi

1,5 litër

Lartësia mund

235 mm

Gjerësia

125 mm

Lartësia me kapak

278 mm

Thellesi

65 mm

Pesha

298 gr.

Materiali

HD-PE

Diametri i hapjes së mbushësit.

 

E10 i përshtatshëm

po

Grykë e përfshirë

Nr

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Joost Har….. (Amsterdam, NL)
Lekker makkelijk mee te nemen in rugzak

Prima jerrycan, past goed in rugzak. Net dat beetje extra tot volgende pomp